ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ - ΑΓΙΑΣΜΟΣ

(6ο Δημ. Σχολείο Κατερίνης)                                                                                    Αρχική σελίδα


 

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η σχολική χρονιά με τον καθιερωμένο αγιασμό. Μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες ξανασυναντήθηκαν στο σχολείο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ο νέος Διευθυντής του σχολείου (από 18-08-2011), Γιάννης Οργανόπουλος, καλωσόρισε τους μαθητές κάνοντας αναφορά στα παιδιά που την προηγούμενη σχολική χρονιά αποχαιρέτησαν το σχολείο για να πάνε στο γυμνάσιο και στους μικρούς μαθητές που για πρώτη φορά πέρασαν το κατώφλι του δημοτικού σχολείου.

Επίσης, τόνισε ότι η σχολική κοινότητα που συναπαρτίζεται από μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και φορείς της τοπικής κοινωνίας, θα έχει επιτυχημένο έργο, όταν όλα τα μέλη της δρουν και συνεργάζονται σεβόμενα τη διακριτότητα των ρόλων, που εκπορεύεται από το θεσμικό πλαίσιο της λειτουργίας της σχολικής μονάδας.

Τις ευχές τους στα παιδιά, για καλή σχολική χρονιά, εξέφρασαν ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Παπαγιαννούλης Αντώνης,  ως εκπρόσωπος του Δήμου Κατερίνης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου κ. Δημοσθένης Σιδηρόπουλος.


Η πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς συνέπεσε με την τελευταία ημέρα ενεργού εκπαιδευτικής καριέρας για το συνάδερφό μας Θεοδόση Τζιούκα, (μιας και η επόμενη ήταν η ημέρα της αφυπηρέτησής του). Ο συνάδερφός μας αποχαιρέτησε με συγκίνηση τα μέλη του συλλόγου Διδασκόντων.

Αγαπητέ μας Θεοδόση,

σου ευχόμαστε να' σαι πάντα καλά και πάντα δραστήριος και δημιουργικός.


 

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς στο 6ο δημοτικό σχολείο Κατερίνης.

Φωτο 1        Φωτο 2         Φωτο 3         Φωτο 4         Φωτο 5

 


Επιστροφή στην αρχή της σελίδας                                                     Αρχική σελίδα

 

Επιστροφή στη σελίδα "εικόνες σχολικής ζωής"