ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

2019 - 2020

Επιμέλεια: Γιάννης Οργανόπουλος

Αρχική σελίδα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

ΘΕΜΑΤΑ

21/06/2020

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΛΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠ/ΣΗΣ

 

«Ομαλή Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό και από το Δημοτικό στο  Γυμνάσιο»

 

28/05/2020

 
 
 
 

15/05/2020

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ (ΠΡΩΤΗ) ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ  2020 - 2021
 

20/04/2020

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ Ή/ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ Ή ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

10/04/2020

 

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

 

10/04/2020

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΦΟΡΕΩΝ

Στάλθηκε με μέριμνα Αργυροπούλου Πηνελόπης-Κοινωνικής Λειτουργού της Επιτροπής Διεπιστημονικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης (ΕΔΕΑΥ) του σχολείου μας

Ο καταλογος συντάχτηκε  από

ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΕΕΕΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  *  ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ 3ου ΣΔΕΥ ΕΕΕΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΔΕΑΥ

10/04/2020

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Υλοποίηση Προγραμμάτων Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης και Θέματα Διδασκαλίας

 

10/04/2020

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Επικοινωνιακά παιχνίδια σε βάρος μαθητών κι εκπαιδευτικών από το Υ.ΠΑΙ.Θ. σχετικά με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, την καταγραφή και χορήγηση Η/Υ  και τη λειτουργία των σχολείων

 

9/04/2020

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Ανάρτηση σε ιστοσελίδες του Υ.ΠΑΙ.Θ. συνδέσμων από μουσεία και άλλους φορείς με εκπαιδευτικό υλικό και εκπαιδευτικά παιχνίδια

 

09/04/2020

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Καταγραφή αναγκών των σχολικών μονάδων για φορητές ηλεκτρονικές συσκευές (laptop και tablet)  (08/04/2020)

 

05/04/2020

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

«Συμμετοχή της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών/τριών των σχολικών μονάδων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης»

 

31/03/2020

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Διάθεση του ποσού των 100.000 ευρώ για αγορά υγειονομικού υλικού

 

Συνέντευξη Προέδρου Δ.Ο.Ε.  30/3/2020

 

31/03/2020

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Παράταση εγγραφών εκπαιδευτικών και μαθητών στο ΠΣΔ

ΜΕΧΡΙ  και τηνΔευτέρα 06/04/2020

 

27/03/2020

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Θέμα: Οι εκπαιδευτικοί το μοναδικό στήριγμα των μαθητών μας στην εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία

 

23/03/2020

6Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

 Αγαπητοί μας γονείς των μαθητών/τριών μας,

 στο πλαίσιο υλοποίησης της εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης θα πρέπει ο/η κάθε μαθητής/τρια να δημιουργήσει λογαριασμό στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ (ΠΣΔ). Αυτό θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 30/03/2020, ημέρα την οποία καθόρισε το Υ.ΠΑΙ.Θ. ως καταληκτική.

Το κάθε παιδί θα έχει κωδικό πρόσβασης στις υπηρεσίες του ΠΣΔ, ώστε να μπορεί να συμμετέχει στις ψηφιακές τάξεις και στα μαθήματα που πιθανώς θα δημιουργηθούν από τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου μας στο μέτρο που αυτό καταστεί εφικτό. Μέχρι τώρα δεν έγινε δυνατό να δημιουργήσουμε ψηφιακές τάξεις λόγω υπερφόρτωσης του συστήματος. Εναλλακτικά, ήδη σας έχουμε ενημερώσει ότι ως βασικό εργαλείο δημιουργήσαμε ξεχωριστό ιστολόγιο για κάθε τάξη (όχι για κάθε τμήμα). Ήδη  οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων ανεβάζουν προτάσεις/οδηγίες για δραστηριότητες είτε παραπέμποντας σε διαδικτυακές εφαρμογές είτε αξιοποιώντας φύλλα εργασίας αλλά και τις πλατφόρμες/αποθετήρια εκπαιδευτικού ψηφιακού υλικού του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Πιθανώς (για τεχνικούς λόγους) να χρειαστεί να αξιοποιούμε μόνο τα ιστολόγια και όχι ψηφιακές τάξεις σε κάποια από τις πλατφόρμες που προτείνει το Υ.ΠΑΙ.Θ.

Σε  ό,τι αφορά την εγγραφή των παιδιών στο ΠΣΔ ισχύουν τα εξής:

Για όλους τους μαθητές/μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης λειτουργεί μία νέα αυτοματοποιημένη διαδικασία δημιουργίας μαθητικών λογαριασμών ΠΣΔ με ευθύνη του κηδεμόνα, η οποία υλοποιείται με τα παρακάτω βήματα:

1. Η εγγραφή γίνεται από τον κηδεμόνα κάθε μαθητή/μαθήτριας μέσω της εφαρμογής εγγραφής που βρίσκεται στη διεύθυνση https://register.sch.gr/students/ .

2. Για την εγγραφή απαιτείται από τον κηδεμόνα: (α) η χρήση ηλεκτρονικής συσκευής με πρόσβαση στο Διαδίκτυο και (β) να διαθέτει κινητό τηλέφωνο και προσωπική ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας (email).

3. Η εφαρμογή εγγραφής αρχικά εμφανίζει εισαγωγική σελίδα, με χρήσιμες πληροφορίες για τον μαθητή και τον κηδεμόνα του.

4. Ο κηδεμόνας εφόσον το επιθυμεί μπορεί να συνεχίσει με την εγγραφή με το κατάλληλο πλήκτρο που υπάρχει στο τέλος της σελίδας και το οποίο οδηγεί στη φόρμα εγγραφής.

5. Στη φόρμα εγγραφής θα πρέπει:

i. Όλα τα πεδία να συμπληρωθούν ακριβώς όπως αναγράφονται σε έλεγχο προόδου του/της μαθητή/μαθήτριας που έχει λάβει πρόσφατα από το σχολείο.

ii. Η συμπλήρωση όλων των πεδίων είναι υποχρεωτική.

iii. Τα πεδία email κηδεμόνα και κινητό τηλέφωνο κηδεμόνα συμπληρώνονται με σκοπό την εύκολη ανάκτηση των στοιχείων του λογαριασμού (όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης) από τον κάτοχό του.

6. Αφού ο κηδεμόνας διαβάσει τους Όρους Χρήσης και τη Δήλωση Εχεμύθειας μπορεί να προχωρήσει στην υποβολή της φόρμας για τη δημιουργία του μαθητικού λογαριασμού.

7. Η ορθότητα των στοιχείων μαθητή/μαθήτριας επιβεβαιώνεται από το σύστημα mySchool και δημιουργείται ο λογαριασμός.

8. Με τη δημιουργία του λογαριασμού εμφανίζονται τα στοιχεία πρόσβασης, όνομα χρήστη (username), κωδικός πρόσβασης (password) και e-mail, τα οποία και πρέπει να διατηρήσει ο κηδεμόνας για την πρόσβαση του μαθητή στις υπηρεσίες του ΠΣΔ.

9. Ταυτόχρονα, αποστέλλεται ηλεκτρονικό μήνυμα στην e-mail διεύθυνση του κηδεμόνα με το όνομα χρήστη και χρήσιμες οδηγίες για την ανάκτηση του κωδικού πρόσβασης σε περίπτωση που ξεχαστεί.

10. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επιβεβαίωση της ορθότητας των στοιχείων (βήμα 7) και η δημιουργία του λογαριασμού, ο κηδεμόνας μπορεί να επικοινωνήσει με το σχολείο ώστε να διασταυρώσει την ορθότητα των στοιχείων του/της μαθητή/μαθήτριας.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
Με οδηγίες προς τους γονείς με θέμα:
«Παροχή προσωπικών λογαριασμών στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο»

 

Καλή δύναμη σε όλους και όλες σας.

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων

Ο Διευθυντής της Σχολικής Μονάδας

 Ιωάννης Οργανόπουλος

ΤΗΛΕΦΩΝΑ:

ΣΤΑΘΕΡΟ: 2351033176    ΚΙΝΗΤΟ: 6974285373

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΩΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ)

 

 

20/03/2020

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ  6ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ        *             

 

Ενημερωτική Επιστολή για Εξ Αποστάσεως Ασύγχρονη Εκπαιδευτική Διαδικασία

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών μας,

Τα αναγκαία μέτρα που πάρθηκαν από την πολιτεία κατά της διασποράς του κορονοϊού άλλαξαν την καθημερινότητά μας, επηρεάζοντας ακόμη και τις πιο απλές αλλά προσφιλείς σε όλους/ες μας ρουτίνες, όπως είναι π.χ. οι συναντήσεις μας με οικεία πρόσωπα ή οι απλές έξοδοι στα πάρκα τόσο των ενήλικων όσο και των παιδιών.

Το κλείσιμο των σχολείων, ως το πρώτο από τα δραστικά μέτρα, μας οδηγεί στο να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, έτσι ώστε το πολύτιμο και συνταγματικά κατοχυρωμένο αγαθό της μόρφωσης να συνεχίσει να είναι προσπελάσιμο από όλους/ες.

Στη βάση αυτή, σύμφωνα και με τις αποφάσεις και οδηγίες του Υπουργείου μας, του Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου στον οποίο υπάγεται το σχολείο μας, έχουμε ήδη ξεκινήσει να οργανώνουμε εναλλακτικούς τρόπους εκπαίδευσης χωρίς τη φυσική παρουσία μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών. Οι τρόποι αυτοί στο σύνολό τους αναφέρονται ως Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση, της οποίας η υλοποίηση γίνεται με την αξιοποίηση διάφορων ψηφιακών/διαδικτυακών εργαλείων.

«[…] Η εξ αποστάσεως διδασκαλία συνιστά το πλέον πρόσφορο εργαλείο για να διατηρήσουν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί μας την επαφή τους με την εκπαιδευτική διαδικασία στις παρούσες, έκτακτες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας - χωρίς να αποσκοπεί στο να υποκαταστήσει τη δια ζώσης εκπαίδευση, ούτε να καλύψει τη διδακτέα ύλη [….]» (Υ.ΠΑΙ.Θ, 16-03-2020).

Ως εκ τούτου, σκοπός τουλάχιστον σε αυτή τη φάση δεν είναι η «παράδοση» νέας ύλης αλλά η προσπάθεια να απασχολούνται οι μαθητές/τριές μας στο σπίτι δημιουργικά με εκπαιδευτικά θέματα και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Η Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση μπορεί να είναι (α) Σύγχρονη και (β) Ασύγχρονη.

« […] Σύγχρονη (τηλεκπαίδευση) είναι η απευθείας διδασκαλία και μετάδοση μαθήματος σε πραγματικό χρόνο από εκπαιδευτικό, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, σε μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές που παρακολουθούν ζωντανά μέσω υπολογιστή, κινητού ή tablet. Στην πλατφόρμα μπορεί κανείς να συνδεθεί και διαδικτυακά και τηλεφωνικά.

Ασύγχρονη είναι η διδασκαλία κατά την οποία ο/η μαθητής/τρια συνεργάζεται με τον εκπαιδευτικό σε διαφορετικό χρόνο από τη διαδικασία παράδοσης του μαθήματος ή δημιουργίας υλικού από τον εκπαιδευτικό, έχοντας πρόσβαση σε μαθησιακό υλικό και χρονοδιάγραμμα μελέτης μέσω διαδικτύου […]» (Υ.ΠΑΙ.Θ., 16-03-2020)

Οι τωρινές δυνατότητες για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση αφορούν την Ασύγχρονη διαδικασία. Η κάθε σχολική μονάδα, με μία ομάδα συντονισμού που έχει συγκροτήσει, δρομολογεί στο μέτρο των δυνατοτήτων που υπάρχουν τους τρόπους υλοποίησης αυτής της διαδικασίας (Ασύγχρονη εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση). Τώρα λοιπόν, όπως ήδη αναφέρθηκε, βρισκόμαστε στο στάδιο της οργάνωσης. Ως βασικό εργαλείο δημιουργήσαμε ξεχωριστό ιστολόγιο για κάθε τάξη (όχι για κάθε τμήμα). Εντός εύλογου χρονικού διαστήματος (έως τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας) στο ιστολόγιο της κάθε Τάξης θα ανεβάζουν οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων προτάσεις/οδηγίες για δραστηριότητες είτε παραπέμποντας σε διαδικτυακές εφαρμογές είτε αξιοποιώντας φύλλα εργασίας αλλά και τις πλατφόρμες/αποθετήρια εκπαιδευτικού ψηφιακού υλικού του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των Ιστολογίων των τάξεων βρίσκονται τόσο στη στατική ιστοσελίδα μας όσο και στα δύο ιστολόγιά μας:

1.                http://6dim-kater.pie.sch.gr/  

2.                http://6katerinis.blogspot.com/

3.                http://blogs.sch.gr/6dimkate/

Παρακαλούμε από την ερχόμενη εβδομάδα να επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες του σχολείου και μέσω αυτών το ιστολόγιο της τάξης στην οποία ανήκει το κάθε παιδί, ώστε να αντλείτε το υλικό που θα ανεβάζουν οι εκπαιδευτικοί για την ενασχόληση στο σπίτι με εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Ο στόχος του Υπουργείου Παιδείας είναι να επεκτείνει και την Σύγχρονη Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και στο Δημοτικό σχολείο.

Επαναλαμβάνοντας τα λόγια του Περιφερειακού Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε μήνυμά του, σας διαβεβαιώνω πως η εκπαιδευτική κοινότητα είναι εδώ, πως εμείς οι εκπαιδευτικοί είμαστε όλοι παρόντες, πως είμαστε σε εγρήγορση και ετοιμότητα, πως είμαστε εδώ για να διατηρούμε την επαφή των μαθητών κα μαθητριών μας με τη γνώση και τη μάθηση, πως είμαστε εδώ για να συνδράμουμε την ελληνική κοινωνία στις δύσκολες ώρες που περνά.

Καλή δύναμη σε όλους και όλες σας.

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων

Ο Διευθυντής

της Σχολικής Μονάδας

                                                                                                                     

Ιωάννης Οργανόπουλος  

Σταθερό Τηλέφωνο: 2351033176   Κινητό Τηλέφωνο:    6974285373

 

Η επιστολή σε αρχείο Pdf

 

19/03/2020

6Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ        *             

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

1. ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Α΄ ΤΑΞΗΣ      2.  ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Β΄ ΤΑΞΗΣ        3. ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Γ΄ ΤΑΞΗΣ

 

4. ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Δ΄ ΤΑΞΗΣ          5. ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Ε΄ ΤΑΞΗΣ     6. ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ

 

7. ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ
(Με Προτάσεις δραστηριοτήτων και φύλλα εργασίας για Ε΄και ΣΤ΄ Τάξη)

 

15/03/2020

6Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ        *             

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΙΘΑΝΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

Αγαπητοί γονείς των μαθητών/τριών του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης,


λόγω της υφιστάμενης κατάστασης (σχολεία κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα), το ΥΠΑΙΘ σχεδιάζει (στο μέτρο του δυνατού),την υλοποίηση εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης για τους μαθητές/τριες των σχολείων μας.
Εν όψει της πιθανής υλοποίησης εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης είναι απαραίτητη η επικαιροποίηση στοιχείων επικοινωνίας των γονέων των μαθητών/τριών μας.
Προς τούτο, παρακαλούμε να συμπληρώσετε άμεσα το ηλεκτρονικο ερωτηματολόγιο, που βρίσκεται σ' αυτόν τον σύνδεσμο.

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd0PdOWk1tpGyphdEdy9y_wzn67YtINKIjPYrzcJrqJnmZLug/viewform

 

Σε Όλες τις ερωτήσεις με αστερίσκο απαιτείται υποχρεωτική απάντηση. Απαραίτητη είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενός από τους γονείς.
Αφού συμπληρώσετε τις απαντήσεις, κάνετε κλικ στο κουμπί "Υποβολή".
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για κάθε παιδί που φοιτά στο σχολείο μας θα πρέπει να συμπληρωθεί ξεχωριστό ερωτηματολόγιο
 

Αγαπητοί γονείς, παρακαλούμε να ενημερώσετε όσους άλλους γονείς του σχολείου μας γνωρίζετε για την αναγκαιότητα της συγκεκριμένης συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου.
 

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΕΠ' ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

 

Ευχαριστούμε για τη συνεργασίας σας.
Ευχόμαστε σε όλους/ες Καλή δύναμη.
Με εκτίμηση,

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων
Ο Διευθυντής του Σχολείου
Γιάννης Οργανόπουλος
 

 

26/01/2020

6Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ        *              ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας σε συνεργασία με την  Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας με θέμα:

 «ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ»

.Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου ώρα 18.00΄ στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. 

Εισηγητής για το ως άνω θέμα θα είναι ο κ. Γρηγόριος Αμανατίδης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ               ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 

 

24/01/2020

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

«Oδηγίες σχετικά με τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς της γρίπης στις Σχολικές Μονάδες  και φορείς που προσφέρουν εκπαιδευτικές υπηρεσίες»

 

25-11-2019

 

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26/11/2019

 

Ανακοινώνεται ότι τα σχολεία και των δυο βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης και σε όλες τις δημοτικές ενότητες (Κατερίνης, Πέτρας, Πιερίων, Παραλίας, Κορινού, Ελαφίνας) θα είναι κλειστά αύριο Τρίτη 26 Νοεμβρίου..

 

25-11-2019

 

Έρχεται στην Κατερίνη το Μαγικό Πανεπιστήμιο για παιδιά δημοτικου!

Το Ολύμπιο Κέντρο Αστροφυσικής (OCfA) με την αρωγή του Εργαστηριακού Κέντρου Φυσικών Επιστημών Πιερίας (ΕΚΦΕ) διοργανώνουν για πρώτη φορά στην πόλη της Κατερίνης μια σειρά πρωτότυπων εκπαιδευτικών δράσεων με την ονομασία Μαγικό Πανεπιστήμιο

Δείτε στον ιστοτοπο του Μαγικού Πανεπιστήμιου το περιεχόμενο και τη φιλοσοφία τοου όλου προγράμματος magikopanepistimio.org)

Δηλώσεις συμμετοχής για μαθητές/τριες από τους γονείς τοουυς εδω: https://www.magikopanepistimio.org/eggrafi

 

07-09-2019

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας,

εύχεται σε όλες/όλους τις μαθήτριες και τους μαθητές

και σε όλους τους γονείς και κηδεμόνες

 

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

 

Έναρξη διδακτικού έτους: Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

 Ο Αγιασμός θα γίνει στο σχολείο μας στις 08.30΄  π.μ.

 

Αρχείο Pdf

 

06-09-2019

 

 Ανακοίνωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του/της Σχολικούς Τροχονόμου

 

Αρχείο Pdf

 

22-04-2019

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ (ΠΡΩΤΗ) ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019 – 2020

 

18-04-2019

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ (Αριθμ. Πρωτ.: Φ. 52/160314/Δ1/15-04-2019)

 

Διδασκαλία της 2ης ξένης γλώσσας στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2019-2020

 

   

 

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Αρχική σελίδα