ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

2021 - 2022

Επιμέλεια: Γιάννης Οργανόπουλος

Αρχική σελίδα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

ΘΕΜΑΤΑ
14/04/2022

 

6Ο 12/ΘΕΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ευχόμαστε από καρδιάς

 σε όλες και όλους

 Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα,

 με αισιοδοξία  και πολλά χαμόγελα.

ΑΡΧΕΙΟ PDF

 

02/04/2022

 

ΥΠΑΙΘ: Εγκύκλιος με αριθμό Πρωτ. 37628/ΓΔ4/01-04-2022
Ενημέρωση σχετικά με τον προληπτικό διαγνωστικό έλεγχο νόσησης

Ο προληπτικός διαγνωστικός έλεγχος νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19 μέσω δωρεάν αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας ελέγχου είναι υποχρεωτικός για το σύνολο των μαθητών/τριών όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος νόσησης διενεργείται μία (1) φορά πριν από την Τρίτη κάθε σχολικής εβδομάδας και έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα. Κατ’ εξαίρεση, την πρώτη μετά από διακοπές εβδομάδα λειτουργίας κάθε σχολικής μονάδας, ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την πρώτη ημέρα προσέλευσης στη σχολική μονάδα.

     

06/03/2022

6Ο 12/ΘΕΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ  *  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΘΕΜΑ: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία από τον Δήμο Κατερίνης

      Αγαπητοί γονείς των μαθητών/τριών του σχολείου μας,

   Ο Δήμος Κατερίνης σε πλήρη συνεργασία με του Γιατρούς του Κόσμου και με τη στήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και κατόπιν ενημέρωσης που υπήρξε από τον Γενικό Πρόξενο της Ουκρανίας στη  Θεσσαλονίκη Vadym Sabluk, κάνει έκκληση στους δημότες της πόλης για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας ώστε να υποστηρίξουν τον άμαχο πληθυσμό της Ουκρανίας, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ζει τραγικές στιγμές.

   Ο Δήμος Κατερίνης κάνει έκκληση για τη συγκέντρωση συγκεκριμένων ειδών: [Τα είδη να έχουν τουλάχιστον έξι (6) μήνες ως την ημερομηνία λήξης].

    Ιατροφαρμακευτικό Υλικό: Γάζες και Γάντια αποστειρωμένα, Οινόπνευμα, Φυσιολογικούς ορούς, Παυσίπονα, Παιδικά σιρόπια, Αντιβηχικά, Betadine, Βρεφικές πάνες και είδη ατομικής υγιεινής

    Τρόφιμα μακράς διάρκειας: Εμφιαλωμένα νερά, χυμοί, Όσπρια, Ρύζι, Ζυμαρικά, Βρεφικές τροφές και παιδικά γάλατα, Γάλατα Εβαπορέ, Κονσέρβες.

   Διάφορα: Ρούχα και παπούτσια χειμωνιάτικα καθαρά και σε καλή κατάσταση, Ισοθερμικά, παπλώματα, πετσέτες και κουβέρτες καθαρά και σε καλή κατάσταση, Μπαταρίες ΑΑ και ΑΑΑ, Πατάκια για να κάθονται ή  σπαστά καρεκλάκια, Τροφές ζώων (σκυλοτροφή, γατοτροφή κ.λ.π).

  Ως σημείο συγκέντρωσης της ανθρωπιστικής βοήθειας ορίζεται ο χώρος της αποθήκης του Δήμου Κατερίνης που βρίσκεται δίπλα στο ΤΕΙ Κατερίνης (Κανελλοπούλου 2 & Μαντζαροπούλου γωνία). Η συγκέντρωση των προϊόντων θα γίνεται έως και την Τετάρτη 9 Μαρτίου και ώρες 09:00΄ – 13:00΄ και 18:00΄ – 20:00΄ (εκτός Κυριακής).

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο σχολείο μας, θα γίνεται συγκέντρωση με ανθρωπιστική βοήθεια την Τρίτη 8 Μαρτίου (ώρες 07.00΄– 15.00΄) και την Τετάρτη 9 Μαρτίου (ώρες 07.00΄π.μ. – 13.15΄), που θα φέρουν γονείς που δεν θα μπορούν να μεταβούν στο χώρο συγκέντρωσης του Δήμου Κατερίνης, και στη συνέχεια θα μεταφερθούν όλα τα υλικά που θα συγκεντρωθούν (φάρμακα, τρόφιμα, ρούχα, κ.λ.π.), με μέριμνα του Συλλόγου Γονέων στον χώρο συγκέντρωσης του Δήμου Κατερίνης.

Δείτε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση του Δήμου Κατερίνης

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων                                Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων
                    Ο Διευθυντής της Σχολικής Μονάδας                     Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Ιωάννης Οργανόπουλος                                            Ευστράτιος Μοσχίδης

 

21/02/2022

 

6Ο 12/ΘΕΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ (ΠΡΩΤΗ) ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ  2022 - 2023

 

Σας γνωρίζουμε ότι, σύμφωνα με την  Φ.6/18474/Δ1 /18-02-2022/ΥΠΑΙΘ οι αιτήσεις εγγραφών στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2022 - 2023 θα πραγματοποιηθούν από 01 έως 20 Μαρτίου 2022.

Επισημαίνεται ότι τη σχολική χρονιά 2022 - 2023 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 01-01-2016 έως 31-12-2016.

Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4 (α) του άρθρου 7 του Π.Δ. 79/2017  (Α ΄109), όπως τροποποιήθηκε με την Παρ.2 του άρθρου 44 του Ν.4777/2021 (Α΄25), τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής:

 α. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Διευκρινίζεται ότι για την εγγραφή των μαθητών/τριών στα Δημοτικά Σχολεία  της  χώρας  δεν  απαιτείται η  προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς/κηδεμόνες, αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος my school του ΥΠΑΙΘ.

β. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Εμβολίων του Παιδιού  ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/τριας (Α.Δ.Υ.Μ.), σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ.  Φ.6/1094/80261/Δ1/20-5-2015 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ (το οποίο προμηθεύει το δημοτικό σχολείο εγγραφής και επιστρέφεται στο σχολείο συμπληρωμένο)

δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο, κατά την κρίση του Διευθυντή του σχολείου, διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας.

ε. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου και Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό.

 Επισημαίνεται ότι, κατά την περίοδο των εγγραφών, είναι υποχρεωτική η μέριμνα για την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.). Ως εκ τούτου, παρακαλείστε ως προς την πιστή τήρηση των προτεινόμενων μέτρων.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
(ΓΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ/ΚΗΔΕΜΟΝΑ)

ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 2351029313   (Σταθερό σχολείου)    * 6974285373 (Κινητό Διευθυντή)

1. Μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του «Πιστοποιητικού φοίτησης», το νηπιαγωγείο εκδίδει «Βεβαίωση Φοίτησης» η οποία θα προσκομιστεί από τον γονέα ή τον κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας για την εγγραφή του/της στο δημοτικό.

2. Το Πιστοποιητικό Φοίτησης στο νηπιαγωγείο εκδίδεται με τη λήξη του διδακτικού έτους και διαβιβάζεται αυτεπάγγελτα από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο εγγραφής του/της μαθητή/τριας.

ΑΙΤΗΣΗ -Υ.Δ. ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ    ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ (ΑΔΥΜ) 

  ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ  ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΟΔΩΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ/ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ

 

23/12/2021

6Ο 12/ΘΕΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 

Ευχόμαστε  ολόψυχα, σε όλες και όλους
το τελευταίο ηλιοβασίλεμα του 2021 να πάρει μαζί του «ανεπιστρεπτί» όλα τα «κακώς κείμενα»

και κάθε ημέρα που θα ξημερώνει στο  2022

να εξελίσσει «ατερμόνως»  προς το καλύτερο  την ποιότητα ζωής σας, εναρμονιζόμενη  απολύτως

με τα όνειρα και τις  προσδοκίες σας.

 

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,  ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ,

 

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

 

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων  του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης

Ο διευθυντής

Γιάννης Οργανόπουλος

 

ΑΡΧΕΙΟ PDF

 

07/12/2021

6Ο 12/ΘΕΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΠΡΟΣ: Τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών του Σχολείου μας

ΘΕΜΑ: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών μας,

 Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 οι έλεγχοι προόδου (για το Α΄ τρίμηνο), θα παραδίδονται εντύπως εσώκλειστοι σε φάκελο στους μαθητές και στις μαθήτριες για να τους παραδώσουν στους γονείς τους.

Οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων και οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων θα ενημερώσουν τους γονείς/κηδεμόνες, για τον τρόπο και τις ημέρες και ώρες προφορικής ενημέρωσής τους (είτε με χρήση εργαλείων και τρόπων εξ αποστάσεως σύγχρονης και ασύγχρονης επικοινωνίας είτε με συναντήσεις σε εξωτερικό χώρο της σχολικής μονάδας με αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων πρόληψης κατά του covid-19).

Στην περίπτωση ενδεχόμενης άρσης της δια ζώσης λειτουργίας τμημάτων ή/και ολόκληρης της σχολικής μονάδας, οι βαθμολογίες θα σταλούν από το Διευθυντή του σχολείου στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών των συγκεκριμένων τμημάτων ή/και ολόκληρης της σχολικής μονάδας, ηλεκτρονικά (μέσω MySchool) μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου 2021. Με την επανέναρξη της λειτουργίας των συγκεκριμένων τμημάτων ή/και ολόκληρης της σχολικής μονάδας οι έλεγχοι προόδου θα παραδίδονται εντύπως εσώκλειστοι σε φάκελο στους μαθητές και στις μαθήτριες για να τους παραδώσουν στους γονείς τους. Με την ίδια ως άνω διαδικασία θα ενημερωθούν για την βαθμολογία του Α΄ τριμήνου και οι γονείς των παιδιών που θα βρίσκονται σε καραντίνα την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021.

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων

Ο Διευθυντής

Ιωάννης Οργανόπουλος

 

24/10/2021  

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Π.Ε. ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 

«Προκήρυξη δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης»

 

Ορισμός επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για τη μίσθωση κυλικείου 

 

17/09/2021  

Δ/ΝΣΗ Α΄/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ημερίδα "Σχολική Κοινότητα και Πανδημία Covid_19"

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας στο πλαίσιο της ενημέρωσης σχετικά με την πανδημία και τη διαχείρισή της από τη σχολική κοινότητα, διοργανώνει επιστημονική διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Σχολική Κοινότητα και Πανδημία Covid-19», τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021, στις 18.00 έως τις 20.00 για εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Α/θμιας Εκπ/σης Πιερίας.

 Για το Δελτίο Τύπου, πρόγραμμα και οδηγίες πατήστε εδώ

Σύνδεσμος τηλεδιάσκεψης ημερίδας: srv-dipe.pie.sch.gr/webex

 

17/09/2021  

ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ -  ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ - ΥΓΕΙΑΣ – ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ – ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ - ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΦΕΚ4187/ΤΕΥΧΟΣ Β΄/ 10-09-2021

Λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, […] κατά την έναρξη του σχολικού έτους  2021-2022 και μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 κατά τη λειτουργία τους

 

15/09/2021

 

6ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

  Ανακοίνωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση
του/της Σχολικού/ής Τροχονόμου

 Ο Διευθυντής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης,

 Έχοντας υπόψη,

 την δήλωση της Σχολικής Τροχονόμου του σχολείου ότι δεν θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της για το σχολικό έτος 2021 - 2022,

καλεί όσες/όσους επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως σχολικοί τροχονόμοι, για το σχολικό έτος 2021 - 2022, να καταθέσουν αίτηση στο Γραφείο του Διευθυντή του σχολείου, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.

Προηγούνται γονείς που έχουν παιδιά στο σχολείο, χωρίς να αποκλείονται άλλα ενδιαφερόμενα άτομα. Η επιλογή του ατόμου που θα αναλάβει καθήκοντα Σχολικού Τροχονόμου θα γίνει σε επίπεδο σχολικής μονάδας από επιτροπή η οποία αποτελείται από:

1. Τον Διευθυντή της σχολικής μονάδας ως Πρόεδρο (με αναπληρωτή του τον Υποδιευθυντή).

2. Τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κατερίνης ή τον Αντιπρόεδρο.

3. Τον/την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων (ή εκπρόσωπό του/της),  σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

 Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων: Από την Πέμπτη  16 Σεπτεμβρίου 2021 έως και την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021, από 07.00΄ π.μ. έως και 13.15΄ μ.μ.  

 ΚΑΤΕΡΙΝΗ, 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΤΟΥ 6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Αρχείο Pdf

 

13/09/2021

 

 ΜHΝΥΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ 

ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΙΦ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Π.Ε. & Δ.Ε. Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ & ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ

 

12/09/2021  

6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΡΩΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΑΠΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021.

 

11/09/2021

 

6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας,

εύχεται σε όλες/όλους τις μαθήτριες και τους μαθητές

και σε όλους τους γονείς και κηδεμόνες

 

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

 

Έναρξη διδακτικού έτους: Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

 

Ο Αγιασμός θα γίνει στο σχολείο μας στις 08.30΄  π.μ.

 

Τα παιδιά θα προσέλθουν στο σχολείο έχοντας μάσκα και επιδεικνύοντας την Βεβαίωση self test.

Οι συνοδοί/γονείς θα παραμείνουν έξω από τον αύλειο χώρο του σχολείου.

Οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν από το σχολείο μετά το πέρας του Αγιασμού στις 09.15΄ - 09.30΄ περίπου.

 

 

   
02/09/2021

6Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Οι γονείς του μαθητή μας που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας από τον Ιανουάριο

ευχαριστούν θερμά από καρδιάς

όλους/ες όσους/ες τους συμπαραστάθηκαν και τους στήριξαν συνδράμοντας την οικογένειά τους τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά.

 

   

 

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Αρχική σελίδα